gkbioculture logo flowerleft
english flag

ΕΞΑΓΩΓΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΙΝΗ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 13/1/2016 η συσκευασία και αποστολή βιολογικών μανταρινιών και πιστοποιημένων κατά Global Gap σε συνεργασία με τη Biofruits SA και τη Fresh Food Organics . Η πρώτη εκτέλεσε την παραλαβή / διαλογή / συσκευασία των προϊόντων και η δεύτερη ανέλαβε την εμπορία και την εξαγωγή των προϊόντων.

nafplio

Τα μανταρίνια ήταν τοπικής προέλευσης ( Ναυπλίου ) ποικιλίας Nova, υψηλών προδιαγραφών ποιοτικά κριτήρια και τόπο προορισμού την αγορά του Καναδά. Η αποστολή των προϊόντων έγινε με πλοίο σε ελεγχόμενη ατμόσφαιρα.

nafplio

Μικρή ποσότητα βιολογικών λεμονιών ποικιλίας Μαγληνό επίσης υψηλών προδιαγραφών ποιοτικά κριτήρια και τόπο προορισμού χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

nafplio

Η συσκευασία των προϊόντων έγινε σε χαρτοκιβώτιο των 12 κιλών και στα μανταρίνια χρησιμοποιήθηκε σε πολύ μικρή κλίμακα κάλυψη με ειδικό χαρτί των προϊόντων , για διατήρηση της φρεσκάδας τους.

nafplio

Η συνεργασία των δύο εταιρειών για τα προς εξαγωγή προϊόντα ξεκίνησε με καλούς οιωνούς , με πολύ καλή ποιότητα των προϊόντων , με καλές τιμές και με υψηλά ζητούμενα standards από τις Αγορές του εξωτερικού , που οδηγούν κυρίως τους παραγωγούς σε πιο επιμελή και ορθολογικό τρόπο καλλιέργειας.

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων

Οργανισμός FAO του ΟΗΕ

COPA - COGECA

IFOAM

iv

Δείτε αυτόlittle birds

 

 

 

 

proud